Брзи канапеи од леб – од кујната на Марија Кочовска


Доколку размислувате да направите здрав колач, тогаш ова е вистинскиот рецепт за вас. Состојки: - 5 јаболка; - 2 зрели банани; - 200 грама овесни снегулки; - ...
| | веќе видена | слични

Состојки 250 грама путер 2 чаши брашно 3/4 чаша шеќер Подготовка Се ставаат шеќерот и брашното заедно со малите коцки ладен путер. Измешајте ги состојките со ...
| | веќе видена | слични

Слатките не мора секогаш да бидат нездрави и полни со рафиниран шеќер и брашно. Од неколку состојки можете да направите хранливи енергетски топчиња, а ви ...
| | веќе видена | слични

СОСТОЈКИ: 250 мл млеко 20 гр квасец 1 лажичка шеќер 1 жолчка од јајце 500 гр брашно 40 мл маслиново масло За прелив : 1 лажица путер или маргарин 1 лажица ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Овој босански рецепт којшто со децении се подготвува и на нашите простори, ќе ве воодушеви со својот вкус. Босанската алва е десерт којшто може да се рамни и ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

По вчерашниот прв круг од седмите претседателски избори, Киро Глигоров остана единствениот претседател избран во прв круг, од осамостојувањето до денес. На ...
сите 354 | | | веќе видена

Валбон Лимани од „Вреди“ денеска на прес-конференција го презентираше решението на Управниот суд со кое се прифаќа жалбата на коалицијата за полнењето на кутии ...
сите 534 | | | веќе видена

„Ја слушнавме и прифативме пораката која ни ја упативте на 24-ти април. Го имавте тоа право и слобода да ни ја испратите таа порака во фер и демократска ...
сите 428 | | | веќе видена

За Свети Николе предвидуваме изградба на магистрален гасовод до Велес, реконструкција и проширување на патот до Пробиштип, реконструкција и проширување на ...
сите 301 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 67 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Брзи канапеи од леб – од кујната на Марија Кочовска

Од:
До кого (е-маил):
Порака: