Марко Деспотоски е роден на 28 септември 1973 година во прилепското село Новоселани. Деспотоски на 12 години останал сирак, и оттогаш бил постојано со својот ...
сите 2 | | | веќе видена

На Универзитетот на Југоисточна Европа интересот на студентите да се запишат во студиски програми е доста задоволителен, велат од Студентската служба. Интерес ...
сите 2 | | | веќе видена