Започна меѓународната струмичка ликовна колонија, но за прв пат без уметници од странство. Поради пандемијата со корона вирусот 57 то издание на една од ...
| | веќе видена

Тој одлучил над 200 книги кои ги има и ги користел да бидат достапни за сите. -Мотивот како и секогаш досега е Тетово и мојата љубов кон родниот град. Во 25 ...
сите 2 | | | веќе видена