Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 16 часа

Министерството за финансии денеска ги издаде првите структурни обврзници наменети за општините Желино, Тетово и Виница, а со кои се обезбедува средства со кои ...
сите 9 | | | веќе видена