Три лица се лишени од слобода и е започната постапка за утврдување на одговорност околу разбојништвото и одземање на пари од објект на игри на среќа што се ...
сите 11 | | | веќе видена

Мобилната сообраќајна единица при Министерството за внатешни работи вчера и денес спроведува нови засилени сообраќајни акциски контроли во Тетово и Гостивар. ...
сите 7 | | | веќе видена