Во моментов се што можат да направат е со постоечкиот играчки кадар, и стручен штаб да се обидат да соберат што е можно повеќе бодови и да излезат од ...
сите 2 | | | веќе видена

Се поинтересни стануваат натпреварите во Втората лига. Не толку според квалитетот отколку поради изедначеноста на лигата и тоа на двете страни, како на ...
| | веќе видена

Со оглед на тоа дека актуелното првенство е најслабо досега во изминатите неколку години, дека секој секого може да победи, една од главните теми на муабет во ...
| | веќе видена

На Државното првенство во шах за слепи и слабовидни лица, во екипна конкуренција, што во изминатите два дена се одржа во Кичево, екипата на Скопје го освои ...
сите 4 | | | веќе видена