Со настапи на отворено пред Центарот за култура „Иљо Антески-Смок” во Тетово вечерва продолжува фестивалот „Меридианс” организиран од Здружението за култура ...
| | веќе видена

Борис Ночески, Орхан Багашов, Ана Марија Илиева и Тео Китаноски се 4-ицата средношколци од втора и трета година кои измислија бионичка рака-електронска протеза ...
| | веќе видена