Во моментов се што можат да направат е со постоечкиот играчки кадар, и стручен штаб да се обидат да соберат што е можно повеќе бодови и да излезат од ...
сите 2 | | | веќе видена

Со оглед на тоа дека актуелното првенство е најслабо досега во изминатите неколку години, дека секој секого може да победи, една од главните теми на муабет во ...
| | веќе видена