Гореше Плетвар, за тие издаваа автобуски карти, иако знаеја дека не може да се помине оттаму. Кога се стигна пак до пожарот, возачите добија наредба да не ...
| | веќе видена

 По една година успешно работење на KFC во Македонија, откриваме сѐ што не сте знаеле досега за омилениот ресторан и највкусното пилешко во светот. Кој го ...
| | веќе видена

Изминатиов викенд на стадионот „АРМ“ во Градскиот парк во Скопје, квалитетното пиво и вкусната скара ставија печат на ноќниот живот во нашиот главен град. ...
| | веќе видена