Се поголем е бројот на луѓе кои се жалат на долготрајно пост ковид опоравување, велат лекарите. Замор, тешкотии при дишење, болки во телото, малаксаност, ...
| | веќе видена

Во мултимедијалниот центар „Мала станица“ вечер ќе биде отворена самостојната изложба на ликовниот уметник и редовен професор на Факултетот за ликовни ...
сите 4 | | | веќе видена

Денес разгледуваме голем цветен двор, препознатлив по три палми и разговараме со Александра Илиевска која по професија е одделенски наставник и со одгледување ...
| | веќе видена

Премиерот Заев смета дека граѓаните на Битола, Тетово, Охрид, Радовиш, Чашка и другите четириесетина општина каде СДСМ се бори во вториот круг но и сите други ...
| | веќе видена

Модерни и со стил, сопругите на политичарите и дамите политичарки го привлекоа вниманието со изгледот на вчерашните избори. Повеќето од нив во своите модни ...
| | веќе видена

Тетово ја доби првата продажна машина која им овозможува на граѓаните да го одложуваат отпадот од пластични шишиња и за тоа да добијат соодветен надоместок. ...
| | веќе видена