На ТикТок профилот којшто неретко објавува мапи од Европа со необични податоци, објавена е една приказна за најлоши градови во секоја земја. Мапата е објавена ...
сите 8 | | | веќе видена

1 Драмата што се отвори со сценариото за парастосот за 95 години од смртта на Мара Бунева во Скопје, па се разви со претепувањето на секретарот на охридскиот ...
сите 3 | | | веќе видена

Шест планински врвa повисоки од 3.000 метри надморска височина во неколку земји од Јужна Америка, од 12 јануари до 1 февруари, искачија алпинистите Глигор ...
сите 9 | | | веќе видена

Примариус доктор Гордана Кузмановска, раководител на Секторот за контрола и превенција на заразни болести во Институтот за јавно здравје, вели дека потврдени ...
| | веќе видена

Кроација Осигурување ја исплати највисоката осигурителна штета досега исплатена од оваа компанија во нашата земја. Станува збор за повеќе милиони евра ...
сите 5 | | | веќе видена

Секоја студиска програма што поседува Решение за акредитација и Решение за почеток со работа од високообразовна установа која е запишана во Регистарот на ВОУ ...
сите 2 | | | веќе видена

Сонот за достоинствен и нормален живот во земја во која се цени трудот, а не партиската книшка, натера стотици илјади граѓани од Македонија својата ...
сите 2 | | | веќе видена

Со настан во НУ „Музеј на македонската борба“ – Скопје денеска започнува серијата информативни сесии посветени на тековните повици на програмата „Креативна ...
сите 2 | | | веќе видена

„Албанските партии не и се непријатели на ДУИ, туку партиите, кои го блокираат усвојувањето на законите во Собранието.“ – кажа пратеникот на ДУИ Бајрам Кадрија ...
| | веќе видена

Од планина ги слегоа, во одела, лаковани кондури и кравати ги облекоа, а нашите македонски предавници за да останат на власт им дадоа се што побараа, реагираат ...
| | веќе видена