„Тетовскиот актер Хасим Мемиши – Сопи продолжи со иронија, коментирајќи ги на фејсбук актуелните политички случувања во Македонија и без договор завршената и ...
сите 2 | | | веќе видена

Универзитетот во Тетово организираше турнир во шах во чест на осумдесет и првиот роденден на основачот на установата проф. д-р Фадил Сулејмани. Турнирот се ...
сите 2 | | | веќе видена